COARL NAILS

Er du sur?

P9050096

Kender I den følelse, hvor man bare føler hele verden er imod en? Det eneste, man har lyst til, er at skrige og slå et andet menneske. Det lyder måske lidt ekstremt, men det sådan en følelse, som jeg nogle gange godt kan gå rundt med. Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste, som går rundt med denne følelse.

Jeg vil derfor dele et lille råd med jer, som har hjulpet mig igennem lorte dage og hårde perioder. Slå på en boksebold! Det hjælper, trust me! Slå til, indtil du ikke kan mere. Lad alle dine frustrationer komme ud.  Spark bolden, slå den. Indtil du føler dig let – som en sten har forladt dine skuldre. Det er bedre end at gøre et andet menneske fortræd. Når du så føler, at du har fået dine aggressioner ud, skal du til sidst trække vejret rigtig dybt.

Dette plejer at virke for mig. Det lyder måske, som om at jeg har et stort temperament og er aggressiv, men når alt kommer til alt, ville jeg aldrig nogensinde kunne finde på at lade mine frustationer gå ud over et andet menneske.

 

 

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COARL NAILS