SOME INTERIOR INSPIRATION FROM ME TO YOU

GOODBYE 2014

10898341_937035052975941_2535119654768272153_n

Så er år 2014 gået. Personligt har jeg ændret mig meget både fysisk og psykisk i løbet af det her år.

År 2014 har været et år, hvor jeg endelig indså, at jeg havde et problem, og opsøgte derfor min nuværende kostvejleder til at få hjælp for at komme ud af anoreksien. Det har gået meget op og ned med hensyn til at komme ud af anoreksien.

Det første halve år af år 2014 var ikke ligefrem det bedste for mit vedkommende, da jeg havde ødelagt meget for mig selv fra 2013, men jeg begyndte at “rydde op” i mit liv.

I det første halve år blev min søster også alvorligt syg, og jeg troede ærligtalt, at jeg skulle miste hende, men næh nej. Den pige er så stærk og modig! Så enormt stolt af hende.

Samtidig med det skete gik jeg også til eksamen, da jeg endelig skulle ud af folkeskolen.

Efter sommerferien – det andet halve år begyndte det at se lyst ud. Det som jeg havde arbejdet hårdt for – blive mere udadvendt og rykke mig endnu mere med hensyn til at komme ud af anoreksien. Jeg fik et arbejde i Vero Moda, hvor jeg virkelig elsker at arbejde, og jeg har de sødeste kollegaer. Udover det startede jeg på en ny skole – 10. klasse, hvilket jeg er så glad for. Det har ændret mig positivt.

Jeg fik skubbet lidt grænser ved at rejse to gange på et år, hvor jeg virkelig fik kæmpet med anoreksien. Efter jeg havde været på intro-tur med min nye skole, hvilket var en helt fin tur. Jeg røg desværre lidt tilbage i anoreksien, men fik kæmpet mig nogenlunde væk fra at blive styret af alle de dumme tanker.

Jeg er meget spændt på 2014, og en smule nervøs faktisk. Jeg vil såvidt mulig opfylde de drømme og mål jeg har eller i hvertfald arbejde på dem!

Kom nu rigtig godt ind i det nye alle sammen og ikke i det mindste pas rigtig godt på jer selv!

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SOME INTERIOR INSPIRATION FROM ME TO YOU