Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

6 kommentarer

 1. ....

  Har fulgt din blog i noget tid nu, og først og fremmest er du SÅ se for at dele dine tanker, men du kæmper også hårdt, og alt respekt for det! Har selv anoreksi med bulimiske tendenser… Blev diagnosiceret for et halvt år siden, og det har været super hårdt. Du er virkelig inspirerende, og et godt bevis på at man kan få det bedre. Håber dig alt det bedste fremover 🙂

  • Mange tak for de utrolige søde ord! SÅ glad for at høre, at jeg er nået ud til en pige med en spiseforstyrrelse, da det virkelig er der, hvor jeg mere end noget andet gerne vil hjælpe! 🙂 Det gør mig dog ked af de at høre om, at du har en spiseforstyrrelse! Jeg håber, at du er i bedring. Du må endelig skrive, hvis du vil have mig til at lave et indlæg om, hvordan jeg taklede de forskellige ting eller, hvis du bare vil have et råd fra mig, så må du endelige skrive!
   Jeg håber også det bedste for dig! Jeg er sikker på, at du nok skal komme ud af det. Husk at alting skal nok gå, så længe du selv ønsker at ændrer det, og du kæmper hårdt for det! <3
   Mit ynglings citat, som har hjulpet mig utrolig meget med ikke at give op; Giving up is simply not an option <3

   • ...

    Hej igen 🙂 Tusind tak, og ja det er et rigtig godt citat! Jeg er ikke i bedring, og selv efter et halvt år er alting stadigvæk lidt nyt. Jeg vil dog rigtig gerne høre om, hvordan du fortalte resten af din familie det (udover forældre) og ens veninder? Det er nemlig noget, som jeg har undret mig meget over. Jeg ved ikke hvordan jeg skal sige det, og hvordan de vil tage det.. 🙁 Hvad er dine erfaringer med det?

    • Nu er indlægget ude søde! Mit råd til dig vil helt klart være, at være åben over det. Husk at bede om hjælp er ikke et nederlag, men et skridt tættere på, at du får det bedre! <3 🙂
     Jeg håber, det bedste for dig <3

 2. ...

  Mange tak! Hvor er det bare super sødt af dig at komme med råd! God ferie ;-)<3