Anorektiske tanker

Er jeg kommet ud af anoreksien?

P7110167Et spørgsmål, som jeg tit bliver stillet.

Jeg er til dels kommet ud af anoreksien, men jeg tvivler stadig nogen gange på maden. Jeg er nået rigtig langt i mit forløb for at komme ud af anoreksien. Jeg er blevet meget bedre til at styre mine anorektiske tanker, som jeg stadig får lidt, men det er der, hvor jeg husker, at jeg sagtens kan spise det, og at det faktisk er godt for mig psykisk og fysisk. Det er ikke slutresultatet endnu.

Det er et meget langt forløb at komme helt ud af anoreksien, men jeg ved, at det nok skal lykkedes! Jeg bliver mere motiveret til at komme ud af anoreksien, når jeg ser tilbage på alle de ting og udfordringer, som jeg har klaret, men også at jeg kan skrive og fortælle alle jer, mine læsere. Det motiverer mig også til, at jeg bare SKAL helt ud af den! Jeg bliver så inderligt glad og igen mere motiveret og inspireret, når I kommer hen til mig og spørger ind til det. Det betyder meget mere, end I aner. Jeg ville dog ønske, at jeg kunne nå ud til nogen flere, specielt piger med en spiseforstyrrelse.

Kys Louise

6

 • ....

  Har fulgt din blog i noget tid nu, og først og fremmest er du SÅ se for at dele dine tanker, men du kæmper også hårdt, og alt respekt for det! Har selv anoreksi med bulimiske tendenser… Blev diagnosiceret for et halvt år siden, og det har været super hårdt. Du er virkelig inspirerende, og et godt bevis på at man kan få det bedre. Håber dig alt det bedste fremover 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak for de utrolige søde ord! SÅ glad for at høre, at jeg er nået ud til en pige med en spiseforstyrrelse, da det virkelig er der, hvor jeg mere end noget andet gerne vil hjælpe! 🙂 Det gør mig dog ked af de at høre om, at du har en spiseforstyrrelse! Jeg håber, at du er i bedring. Du må endelig skrive, hvis du vil have mig til at lave et indlæg om, hvordan jeg taklede de forskellige ting eller, hvis du bare vil have et råd fra mig, så må du endelige skrive!
   Jeg håber også det bedste for dig! Jeg er sikker på, at du nok skal komme ud af det. Husk at alting skal nok gå, så længe du selv ønsker at ændrer det, og du kæmper hårdt for det! <3
   Mit ynglings citat, som har hjulpet mig utrolig meget med ikke at give op; Giving up is simply not an option <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ...

   Hej igen 🙂 Tusind tak, og ja det er et rigtig godt citat! Jeg er ikke i bedring, og selv efter et halvt år er alting stadigvæk lidt nyt. Jeg vil dog rigtig gerne høre om, hvordan du fortalte resten af din familie det (udover forældre) og ens veninder? Det er nemlig noget, som jeg har undret mig meget over. Jeg ved ikke hvordan jeg skal sige det, og hvordan de vil tage det.. 🙁 Hvad er dine erfaringer med det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nu er indlægget ude søde! Mit råd til dig vil helt klart være, at være åben over det. Husk at bede om hjælp er ikke et nederlag, men et skridt tættere på, at du får det bedre! <3 🙂
   Jeg håber, det bedste for dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ...

  Mange tak! Hvor er det bare super sødt af dig at komme med råd! God ferie ;-)<3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Anorektiske tanker