Matchende Babies

Min Kur/Diæt

Jeg kan huske juleaften 2012, der fik jeg mit længe ønskede løbebånd, et par håndvægte og en mavehullahopring i julegave. Jeg blev så glad. Det fik mig til at begynde at træne. Det var et skub på vejen til en lang, hård, men lærerig rejse. Jeg fik dog først mit løbebånd i januar måned, mener jeg.

Jeg mener, at jeg startede ud med at træne ca. 3 gange om ugen. Min træning bestod af en 6 dage om ugen. Ridning giver gode benmuskler, mavemuskler, armmuskler osv., men min form var dårlig. Jeg var lidt stærk, men det kunne sagtens have været bedre både fysisk og psykisk.

Jeg kan huske, at jeg specielt hadede at løbe udenfor, da vejene var glatte, og det var koldt. Jeg var så taknemlig, da jeg endelig fik mit løbebånd. Træningen var dog ikke kun det, som hjalp mit vægttab. Da jeg ændrede min kost, gik det rigtig hurtig med at tabe de første kilo. Grunden til, at det gik så hurtig til at starte med var fordi jeg droppede sukker og større mængder af de hvide kulhydrater. Jeg undlod også det mindre gode fedt, men spiste mere af de gode fedtstoffer. Jeg spiste på det tidspunkt fuldkornspasta, groft brød osv. af kulhydrater.

Inden jeg startede mit vægttab, kunne jeg sagtens drikke sodavand hver dag, spise kage det var i hvert fald ikke noget problem. Meget hurtigt kunne jeg hurtig se og mærke, at kiloene røg. Jeg blev gladere, og følte mig lettere. Jeg spiste i hvert fald 3 store måltider hver dag og nogle små mellemmåltider. På det tidspunkt var jeg på rette vej. Troede jeg.

De følgende billeder, som jeg har vedhæftet er taget efter jeg havde tabt 5-6 kg. Det var da jeg levede sundt og spiste! På billedet hvor jeg har den sorte kjole på er fra nytårsaften 2012/2013. Billedet hvor jeg er iført en sports BH er fra oLouises billeder 167mkring midten af januar starten af februaLouises billeder 040r ca.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Matchende Babies