Girls night out

En enorm mursten blev fjernet fra mine skuldre

Det er utrolig grænseoverskridende for mig at skrive og fortælle om det her, da det var meget få, som vidste det.

Præcis den 23 marts 2014, godt et år efter, at jeg mistede min menstruation, fik jeg den tilbage! Jeg blev så lykkelig. Det var som om en kæmpe mursten blev fjernet fra mine skuldre! Alle de tanker og spekulationer, som jeg har gået rundt med, forsvandt. ”Vil jeg nogensinde få den tilbage?”, ”Vil jeg blive en rigtig kvinde?”, ”Vil jeg blive normal?”.

Jeg løj for mine veninder, når de snakkede om, hvor irriterende menstruation var, og de ville ønske, at de ikke havde menstruation. Jeg nikkede bare og svarede meget lavt: ”Ja, det er så irriterende”. Jeg må ærligt indrømmende, at jeg næsten ikke kan huske, hvordan det var, at have menstruation. Jeg ønskede bare den kom tilbage.

Et af mine utallige mål var nemlig at få min menstruation tilbage, hvilket i øvrigt også var Gittes, så jeg kunne få en mere velfungerende krop. Efter at det ligesom var kommet på plads, kunne vi begynde at fokusere på alle de andre ting.

Alt det hårde arbejde jeg havde gjort for, at det kunne lykkedes for mig at få den tilbage. Belønningen for hårdt arbejde er det værd. Det skal man altid huske på, uanset om det virker uopnåeligt eller uoverskueligt! Jeg følte endelig for første gang i over et år, at jeg havde fået mit liv tilbage igen! Jeg begyndte at blive meget social, fik en masse nye venner og veninder, begyndte at date, blev inviteret til fester, tænkte på andet end mad. Jeg var ikke længere fanget inde i mit eget lille ”fængsel”.

Jeg fik også mit glimt tilbage i øjet, hvilket betyder en hel del, når man møder nye mennesker! Der var rigtig mange af mine søde venner og familie som begyndte at kommentere på, at der ligesom var et eller andet nyt ved mit ansigt.IMG_3530

 

Kys Louise

4

 • Spurgt af en dreng 🙂

  Hvorfor er det vigtigt for piger at have menstruation? ER det ikke bare irriterende? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Jacob!
   Der er rigtig mange piger, som synes det er irreterende at have menstrution inklusiv mig selv inden jeg mistede den, og jeg må da indrømme det er ikke ligefrem fordi, at jeg jubler, når jeg får det, men jeg er alligevel taknemlig over det efter at jeg mistede den.

   Hvis en pige ikke får menstrution er det et tegn på, at der er noget galt. Kroppen reagerer på baggrund af overbelastning og laver en “biologisk vurdering” (utrolig forsimplet sat op), at denne kvindekrop ikke er klar til at tage vare på børn grundet den øgede belastning som træningen giver. Det skal dog lige siges, at det ikke er farligt på kort sigt så længe kroppen får de kalorier, den søvn og den næring som den har brug for.

   Knus

   Louise 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hehe mursten?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Girls night out