Det er et nederlag ikke at bede om hjælp

J’AIME BIEN LA FÊTE

P8070132 P8070178 P8070104 P8070161 P8070051 P8070017 P8070002 P8070168 P8070134 P8070181 P8070102 P8070179

God formiddag sweeties!

Jeg har skrevet kort om, at jeg har fået endnu et nyt job. Jeg har bare været så begejstret, at jeg helt har glemt at fortælle jer hvor – typisk mig, men jeg har fået arbejde i Vero Moda! Jeg må indrømme, at jeg synes det er en del sjovere end Føtex, da jeg nu endelig får lov til at arbejde med noget som er min store passion. Nemlig mode! En bonus er også at jeg arbejder sammen med jordens sødeste piger. Jeg er dog stadig glad for at arbejde i Føtex og jeg har lært og lærer skam rigtig meget af det!

Eftersom jeg nu har fået arbejde i Vero Moda kommer der nok til, at komme lidt mere tøj på bloggen derfra. Jeg synes også at Vero Moda’ s udvalg af tøj er blevet MEGET bedre, og det er meget venlige priser oven i købet. De er kommet meget bedre med hvad der er in. Så hvis man vil afprøve en trend, så er det jo perfekt, hvis man ikke vil ud og invester med det samme i noget, som man ikke er sikker på man kan lide.

På de overstående billeder har jeg en rigtig fed t-shirt på derfra, som er super lækker at have på. Jeg har fundet ud af at på t-shiten står der: “Jeg elsker en god dag”. Den er i øvrigt fra Vero Moda’s undermærke; ‘Noisy May’ Der til har jeg mine blonde shorts på fra American Dreams. Jeg er altså også bare blevet helt forelsket i mit ur! Det gør virkelig noget ved et outfit!

Så starter vi snart i skole igen – i hvertfald mig. Jeg starter her på mandag. Jeg må indrømme, at jeg sagtens kunne bruge lidt længere ferie, men jeg er nu meget glad for den lange ferie, som jeg har haft. Derudover glæder jeg mig sindssygt meget til at starte på min nye skole! Ny forandring, nye mennesker, ny viden.

Starter I også på mandag?

 

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er et nederlag ikke at bede om hjælp