Positive forandringer

Kæmpe grænse bliver brudt

I de tidligere indlæg har jeg skrevet meget om grænser, som bliver brudt.

Om 12 dage rejser jeg til Alanya i Tyrkiet i en uge, hvilket jeg glæder mig ufattelig meget til, men det skræmmer mig dog også en del! Da endnu en kæmpe grænse for mig bliver brudt. Det er er første gang siden, at jeg fik anoreksi, at jeg skal ud og rejse igen. Inden jeg fik anoreksi rejste min familie og jeg omkring tre gange om året, hvis ikke mere. Jeg har været meget privilegeret. Allerede siden jeg var omkring et eller to år, rejste jeg for første gang. Det har så været hvert år og flere gange om året.

Det der skræmmer mig en del er, at jeg afgiver min kontrol helt. Jeg skal ikke lave min egen mad. Vi skal ud og spise hver aften. Morgenmad og frokost laver kokkene på hotellet. Jeg er bange for, at jeg bliver for sløv med hensyn til min træning, men det er nok mere fordi, at jeg har meget store forventninger til mig selv. Jeg kommer i det hele taget ud af mine daglige rutiner og min trygheds zone, men jeg lader mig ikke slå ud af denne udfordring! Jeg vil kæmpe for, at det hele nok skal gå, og jeg vil ikke lytte til stemmen i mit hoved, som skriger: ”Du kommer til at tage på. Du bliver lige så stor, som du var, sidst du var i Tyrkiet. Du mister al din muskelmasse. Alt det du har arbejdet så hårdt for, vil du miste på blot en uge”.

Jeg vælger at se positivt på denne udfordring, som jeg ved bliver svær, men den vil kun gøre mig stærkere! Jeg vil ikke lade mit liv styre af en dum stemme, som ikke vil lade mig leve mit liv. Jeg glæder mig til at kunne komme på ferie, opleve nogen nye ting uden for Danmark, give helt slip, da jeg i det hele taget bare trænger til ferie. Jeg glæde mig dog også til at feste, sole og være sammen med nogen af mine veninder, som også er på ferie i Alanya. Det bliver så skønt!

Ved i hvad jeg altid har drømt om? Jeg har altid drømt om at løbe tidligt om morgen, hvor det stadig er varmt, men ikke alt for varmt, og så kun løbe i sports BH og shorts. Det har efter min mening været lidt for koldt til at løbe i så lidt tøj i Danmark, selvom vi har haft nogen dage med et fantastisk skønt vejr.

Jeg vil selvfølgelig stadig lave indlæg til jer dernede fra. Jeg tænker, at det kunne være sjovt med nogen trænings indlæg? Jeg tænker udendørstræning. Det kunne virkelig være fedt! Selvfølgelig også nogen outfits indlæg, hihi.

Det sidste billede er af mig. Det er taget sidste gang jeg var på ferie, som var i Alanya i år 2012.

AlanyaDSC_0065

 

 

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Positive forandringer