My favorite perfumes

HEALTHY BREAKFAST // RECIPE

P9140004 P8270120

Godmorgen kære læsere!

Jeg må simpelthen lige dele denne utrolige lækre og smagfulde opskrift med jer! Jeg spiser denne morgenmad stort set hver morgen. Jeg synes, at den ligger rigtig godt i maven, og den mætter godt. Smagen er meget frisk. Nogle af jer vil sikkert mene, at den er lidt syrlig pga. af Skyr, men det har jeg heldigvis et lille tip til, hvordan I kan slippe for det, hihi.

Det skal du bruge:

120-150 g Skyr (afhænger af hvor sulten du er)

1 tsk Acaipulver

1/4 tsk med chiafrø (Det kan sagtens være en halv tsk, hvis det lyster)

1/4-1/2 tsk kanel

30 g blåbær

Mandler

Du starter med at hælde Skyr op i en skål. I skålen blander du Acaipulver og Chiafrø sammen med Skyr. Til sidst topper du blandingen med blåbær, mandler og kanel. Du kan helt selv vælge hvad du har lyst til, at putte på toppen. Det er kun fantasien, som sætter en stopper. Det skal lige siges, at du kan sagtens blande kanel sammen med det andet. Jeg plejer bare, at røre rundt i det hele til sidst.

I bund og grund kommer det an på, hvordan du ønsker det skal være. Du kan sagtens undlade Acaipulver og chiafrø, men Acaipulveret mindsker syrligheden og det er rig på næringstoffer især antioxidanter. Chiafrø tilføjer jeg udelukkende fordi, at det indeholder masser af kostfibre og omega – 3.

Kanelen hjælper også meget, hvis det er at man ikke er så vild med syrligheden.

Kys Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My favorite perfumes